www.kiesuwkerstkaart.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Algemene voorwaarden

Voorwaarden website
Belarto Nederland b.v. (het bedrijf achter www.kiesuwkerstkaart.nl) heeft ten allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen.

Algemene voorwaarden
Van toepassing zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Belarto Nederland b.v., door koper en verkoper zijn geaccepteerd zodra de bestelling wordt geplaatst.

Klachten
Voor klachten over de website;
Correspondentieadres: Belarto Nederland b.v., Westzijde 178, 1506EK, Zaandam
Mail: info@kiesuwkerstkaart.nl

Voor klachten met betrekking tot uw bestelling verwijzen wij u naar de betreffende vestiging waarmee u de overeenkomst bent aangegaan.

Prijzen
www.kiesuwkerstkaart.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke zet- of drukfouten van een vestiging. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopiëren
Kopiëren en/of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens www.kiesuwkerstkaart.nl voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van €5.000,-.

  1. Algemene voorwaarden
  2. Sitemap
  3. Privacy Policy
  4. 036-5487519
  5. info@kiesuwkerstkaart.nl