www.kiesuwkerstkaart.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Modelkaarten aanvragen

U heeft een leuke kaart gezien, maar wilt deze eigenlijk nog even in het echt bekijken. Dat kan! U kunt namelijk bij ons 3 gratis modelkaarten aanvragen. Deze kaarten zijn voorzien van een standaardtekst. Let op: het is niet mogelijk om deze modelkaarten te voorzien van een persoonlijke tekst.

Aanvragen vanaf de productpagina

Om vanaf de productpagina een modelkaart aan te vragen, klikt u op Modelkaart aanvragen. Klik vervolgens op Toevoegen om de kaart aan uw favorietenlijst toe te voegen. U wordt dan direct doorverwezen naar uw favorietenlijst.

Aanvragen vanaf uw favorietenlijst

Vanaf uw favorietenlijst kunt u maximaal 3 kaarten selecteren om aan te vragen. Dit doet u door het vakje onder de kaart aan te vinken. Als u dit heeft gedaan, klikt u op Modelkaart(en) aanvragen. U krijgt dan een formulier waar u uw gegevens kunt invullen. Klik vervolgens op Aanvragen om de aanvraag te versturen. U ontvangt binnen enkele werkdagen uw modelkaart(en) per post.

  1. Algemene voorwaarden
  2. Sitemap
  3. Privacy Policy
  4. 036-5487519
  5. info@kiesuwkerstkaart.nl