www.kiesuwkerstkaart.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Bestelling & Levering

Via deze site bieden wij u de mogelijkheid uw kaarten in te laten drukken en af te halen bij één van onze Kiesuwkerstkaart vestigingen.

Alle kaarten zijn inclusief bijpassende enveloppen, de prijzen zijn exclusief BTW. Sommige kaarten bestaan uit meerdere delen en dienen door u zelf samengesteld te worden. Liever de kaarten per post ontvangen? Bespreek dit dan met de door u geselecteerde Kiesuwkerstkaart vestiging.

Het Besteltraject

Blader door de vele pagina’s met kaarten en maak uw keuze. Door op een kaart te klikken, ziet u een vergroting en aanvullende informatie van de kaart.  Klik vervolgens op: bestellen met tekst of bestellen zonder tekst.

STAP 1: Kies een vestiging

Wanneer u rechtstreeks op deze website bent gekomen, dan kunt u een vestiging selecteren. Klik op een provincie op de landkaart of vul uw postcode in. Vervolgens verschijnen alle vestigingen bij u in de buurt.

STAP 2: Kaart opmaken

Bij deze stap geeft u aan hoeveel kaartjes u wilt bestellen. U kunt de tekst invoeren in het tekstvak, een keuze maken uit een lettertype en een tekstkleur. Nog geen tekst, vul dan in het tekstvak: tekst volgt per mail.

STAP 3: Prijsberekening

Ter controle ziet u een specificatie van uw bestelling en de totaal prijs. Hier kunt u de bestelling verwijderen of bewerken. Wanneer u helemaal tevreden bent, kunt u de kaart bestellen of verder winkelen.  Verder winkelen: kies hiervoor wanneer u dezelfde kaart nogmaals wilt bestellen, maar dan met een andere tekst. Of wanneer u nog een andere kaart wilt bestellen.

STAP 4: Adresgegevens

Wanneer u nog geen account heeft, dan kunt u hier uw gegevens invoeren. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op bestellen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging per mail. Is dit niet het geval, stuur dan een mail naar info@kiesuwkerstkaart.nl.

BESTELLING GEPLAATST

Zodra de bestelling is gedaan, ontvangt de door u gekozen Kiesuwkerstkaart vestiging automatisch de bestelling per mail. De vestiging neemt contact met u op en stuurt u de proef van de tekst. De tekst wordt perfect opgemaakt, zodat deze past in de kerstkaart. Wanneer de proef nog niet naar wens is, dan kunt u dat bij de vestiging aangeven. Kaartjes worden altijd pas gedrukt zodra de proef helemaal naar wens is. Mocht u dus binnen 3 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, neem dan contact op met de door u gekozen vestiging.

  1. Algemene voorwaarden
  2. Sitemap
  3. Privacy Policy
  4. 036-5487519
  5. info@kiesuwkerstkaart.nl